Kindcentrum het Rinket

Bachstraat 20 1962 BD Heemskerk

Schoolfoto van Kindcentrum het Rinket

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Indien een leerkracht ziek is of verlof heeft, heeft het bestuur stichting Tabijn, een invalpool waaruit leerkrachten kunnen worden ingezet. Verder heeft de school ook leerkrachten die geen klas hebben die invallen.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Aanbod voor het jonge kind

Toelichting van de school

Het Rinket heeft een groot schoolplein met veel speelmogelijkheden. Er is een zandbak, kleuter klimtoestel, huisje, voetbaldoeltjes, voetbaltafel, twee klimtoestellen voor oudere leerlingen, twee tafeltennistafels, basketbalring, twisterspel, duikelstangen en hinkelbanen. Daarnaast hebben we diverse steps en fietsjes. Het Rinket hecht veel belang aan bewegen en goed spel. Als kinderen lekker spelen, voorkom je pesten

Terug naar boven