Vrije School Kleverpark

Wouwermanstraat 49 a 2023 XD Haarlem

Schoolfoto van Vrije School Kleverpark

In het kort

Toelichting van de school

Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op Vrije School Kleverpark ervaren wij dat elke dag. Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen. Overigens wordt er op een vrijeschool net zo hard geleerd als op andere scholen. Alleen krijg je bij Vrije School Kleverpark net dat beetje meer mee. Met name creatieve en sociale vaardigheden waarvan je je verdere leven plezier hebt.

Op Vrije School Kleverpark kun je als kleuter binnenstappen en als pre-puber de school weer verlaten. Van de kleuterschool doorlopen ze uiteindelijk de hele basisschool. Allemaal op basis van dezelfde gedachte: als je enthousiast bent, leer je meer.

In september 2017 zijn er twee kleuterklassen en een eerste klas op de nieuwe locatie gestart in een schoolgebouw aan de Korte Verspronckweg te Haarlem, vlakbij de locatie Vrije School Kleverpark. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door een heel mooi ouderinitiatief. 

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Omdat de Vrije school De Lindeboom nog meetelt met het leerlingaantal van Vrije school Kleverpark, blijven de leerlingaantallen de komende jaren gemiddeld met 25 leerlingen per jaar stijgen. 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
212
Landelijk gemiddelde
212

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven