CBS School met de bijbel

Vaartweg 5 3754 NA Eemdijk

  • Schoolfoto van CBS School met de bijbel
  • Schoolfoto van CBS School met de bijbel
  • Schoolfoto van CBS School met de bijbel

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op de website van scholen op de kaart. Hier vindt u de nodige informatie over de School met de Bijbel uit Eemdijk!

De School met de Bijbel is een kleine karakteristieke dorpsschool, gelegen in het prachtige dorpje Eemdijk onder de rook van Bunschoten-Spakenburg. De school bestaat op dit moment uit vier combinatiegroepen en +/- tien personeelsleden. Het gebouw is modern en goed gefaciliteerd op gebied van ontwikkelingsmateriaal, methodes en digitale mogelijkheden. Het onderwijs is op goed niveau en steeds in ontwikkeling. Wij werken vanuit onze missie 'gelovend leren groeien'. Voor meer informatie: www.smdb-eemdijk.nl

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Onze school wordt bezocht door 72 leerlingen op de teldatum van 01-10-2023. De verwachting is dat dit aantal leerlingen de komende jaren ongeveer stabiel zal blijven. Eemdijk is een kleine gemeenschap en (bijna) alle leerlingen in de basisschoolleeftijd bezoeken onze school.

Wij werken met vier combinatiegroepen, met daarbij de nodige ondersteuning van een rt'er, een vakdocent sport en een vakdocent creativiteit. 

Door de kleinschaligheid van de groepen hebben we aandacht voor het individuele kind en kunnen we de juiste ondersteuning bieden

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
66
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven