Basisschool Prins Floris

Catharinadaal 70 6715 KD Ede

Schoolfoto van Basisschool Prins Floris

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Hoe wordt vervanging geregeld?

Wij hebben een fijn team met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij ziekte of ander verlof proberen we eerst een invaller te vinden via IPPON, maar helaas lukt dit niet altijd. Vaak zijn collega's bereid om een dagje (of meer) extra te werken. Vorig schooljaar hebben 2 klassen een dag vrij gehad, omdat er geen invaller was. Dit communiceren we een dag van te voren met onze ouders.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Terug naar boven