Christiaan Huygens Flevoland

Langstraat 48 8251 VH Dronten

  • Door het werken met gelijkgestemden en de inzet van pedagogisch sensitieve leerkrachten voelen leerlingen zich begrepen en kunnen zij excelleren.
  • Elke leerling zit dagelijks een half uur bij de leerkracht  aan de instructietafel. De rest van de ochtend wordt zelfstandig gewerkt aan de weektaak.
  • Leerlingen werken aan hun weektaak tijdens het instructiecircuit; werken op ons leerplein hoort daarbij. Het gevoel van autonomie wordt gestimuleerd.
  • Deep Level Learning, waarbij leerlingen analyseren, evalueren en creĆ«ren, neemt,  naast Spaans en bridge, een grote plek in in het verrijkingsaanbod.
  • Iedereen beschikt over talent. Op Christiaan Huygens wordt veel tijd gestoken in het ontdekken daarvan. We hebben zelfs een talentenfluisteraar!

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

De leerlingen waarderen de school met een 8,4. Zij zijn tevreden over alle beleidsterreinen. Wel geven zij aan dat er meer met hen over de opbrengsten gecommuniceerd kan worden en op welke manier we die gezamenlijk kunnen verbeteren.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Er was een lage respons, 17% van de ouders heeft de vragenlijst ingevuld. Zij waarderen de onderdelen kwaliteitszorg, aanbod, pedagogisch en didactisch handelen, het schoolklimaat, de zorg en begeleiding, de actieve en zelfstandige rol van de leerling, de opbrengsten en het personeelsbeleid van voldoende tot en met goed. De ouders geven aan dat onze afdelingen vaak niet thuisnabij zijn. Zij moeten ver rijden om passend onderwijs voor hun kinderen te krijgen.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven