Floriant

Brakkeveldweg 51 1782 AD Den Helder

Schoolfoto van Floriant

In het kort

Toelichting van de school

Basisschool Floriant, de eerste officiële Dalton-Reggio school van Nederland! Een volledig vernieuwde school waar modern onderwijs wordt gegeven, in een prachtig monumentaal gebouw. Een school die staat voor krachtig, bloeiend en avontuurlijk onderwijs. Kleinschalig, maar groots in groei. We beschikken over waanzinnige ruimtes, waaronder ateliers, een te gek muzieklokaal (onze 'School of Rock') en een besloten ontdektuin. We geven sterk onderwijs en halen het beste uit ieder kind. We leren in een veilige en rustige omgeving en werken met veel plezier! Nieuwsgierig naar onze school? Neem dan eens een kijkje op onze website!

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Op peildatum 1 februari 2024 was het leerlingaantal op Floriant: 71

Onze kleinschalige school is elk jaar groeiende in leerlingenaantal. Echter, blijft ons doel om het kleinschalige karakter te waarborgen en zo ons waardevolle onderwijs te kunnen blijven voortzetten. 

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
71
Landelijk gemiddelde
212

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven