CBS Het Sterrenlicht

Prins Clausstraat 2 3751 DN Bunschoten-Spakenburg

  • Maak kennis met Sterre, zij beeldt onze visie uit. Wij zijn een EDI-school met goede kennisoverdracht. Op twee middagen werken in ateliers.
  • Schoolfoto van CBS Het Sterrenlicht

Het team

Toelichting van de school

In de groepen 1 tot en met 8 werken wij met Ateliers.Hoe werkt dat in de praktijk? In de ochtend komen de basisvakken zoals taal, lezen en rekenen aan bod op een gestructureerde manier. Op maandagmiddag en donderdagmiddag is er tijd en ruimte voor de ateliers. De groepsleerkrachten geven ateliers aan de hand van een vastgesteld rooster. De ateliers staan in het teken van een thema. Bij de opbouw van de thema’s wordt rekening gehouden met de kerndoelen die de overheid stelt.Door middel van de ateliers besteden wij aandacht aan de volgende vaardigheden: leervaardigheden, creatief denken, kritisch denken, creëren, probleemoplossend vermogen, creativiteit en samenwerken.De ateliers zijn gekoppeld aan ons thematisch onderwijs. De volgende disciplines worden aangeboden op het Sterrenlicht:Drama/presenterenMuziek/DansBeeldend (tekenen, handvaardigheid, techniek)KokenAudio/ICT

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

We hebben een leerkracht in dienst voor 5 uur per week en twee full-time onderwijsassistenten. Bij ziekte of verlof worden dit personeel als eerste in gezet, onder verantwoordelijkheid van een andere leerkracht.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven