GBS Bavinckschool

Flevolaan 9 3752 DA Bunschoten-Spakenburg

  • Leerlingen maken samen tekeningen op het schoolplein bij de start van het nieuwe schooljaar.
  • Onze leerkrachten vertellen regelmatig verhalen uit de Bijbel. Ook christelijke liedjes worden gezongen.
  • Onze school is een erkende Kanjerschool. Dit betekent dat al onze meesters en juffen gecertificeerd Kanjertrainer zijn.
  • Ieder kind is uniek en krijgt de zorg die het nodig heeft.
  • Kinderen hebben de beschikking over de modernste leermiddelen zoals Chromebooks en I-pads. Ook is er veel aandacht voor mediawijsheid.

In het kort

Toelichting van de school

Je blinkt uit op de Bavinck!

Wij zijn de Bavinckschool. Een christelijke, kleinschalige basisschool waar we het beste uit ieder kind halen. Hoe we dat doen? Wij vinden het belangrijk dat ieder kind gezien en gewaardeerd wordt. Iedereen is uniek en verdient de juiste aandacht. Want aandacht doet groeien. De Bijbel is ons kompas om inclusief te denken en alle kinderen te verwelkomen. Daarom zijn wij open en toegankelijk voor iedereen.

De Bavinck is altijd in ontwikkeling: van onderwijsinhoudelijke onderwerpen tot het nieuwe schoolgebouw en van de dagindeling tot het uitbreiden van onze schoolactiviteiten met een kinderdagverblijf. En daar zijn we trots op! Dat maakt de Bavinck tot de moderne school, die altijd in beweging is en waar jij helemaal tot je recht komt. Je blinkt uit op de Bavinck!

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Het schooljaar 2023-2024 telt 143 leerlingen die dit schooljaar verdeeld zijn over 6 groepen. 
Ons monumentale gebouw is in 2023 van binnen helemaal vernieuwd. Het gebouw kent ruime lokalen, een Technolab en leerpleinen met werkplekken voor kinderen om stil en zelfstandig te werken. Tevens hebben wij de beschikking over een fijn schoolplein met nieuwe speeltoestellen waar kinderen fijn kunnen spelen en rennen. 

Uiteraard is ieder kind uniek en niet ieder kind leert dus op dezelfde manier. Dan kan het voorkomen dat een kind extra uitdaging of juist extra ondersteuning nodig heeft. Hiervoor hebben wij, onder leiding van onze IB-er, een uitstekende zorgstructuur. Het is vanzelfsprekend dat u als ouder bij dit hele zorgproces nauw betrokken wordt. Op deze manier proberen wij ons onderwijs zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de onderwijsbehoefte van onze kinderen.

Meer weten? Neem een kijkje op www.drhbavinckschool.nl of bekijk onze Facebookpagina, maar kom vooral even langs om onze school te bekijken. De leerkrachten staan je graag te woord. Van harte welkom!

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
135
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven