Anne Frankschool

Lijsterlaan 8 2665 TK Bleiswijk

Schoolfoto van Anne Frankschool

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Is een leerkracht ziek of heeft hij/zij verlof, dan zullen we altijd ons best doen om een vervangende leerkracht te vragen de taak over te nemen. Soms is het iemand die van buiten de school komt. Soms is het een parttimer die extra komt werken. Een enkele keer zullen we een groep opsplitsen en de kinderen verdelen over de andere groepen. In de afgelopen jaren is het een enkele keer voorgekomen dat we gevraagd hebben om kinderen thuis te houden. Dit zullen we voorkomen voor de dag zelf en pas een dag later ten uitvoer brengen.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Op de Anne Frankschool zijn leerkrachten met een specifiek specialisme en ook generalisten. Door het samenwerken binnen het team, maken we gebruik van elkaars mogelijkheid in het belang van de kinderen.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 1 en 2

Bron

Leerjaar 3 t/m 8

Bron

Extra mogelijkheden op deze school

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

De school geeft onderwijs aan kinderen waarvan we vinden dat we de zorg kunnen bieden. Deze zorg wordt altijd besproken met de ouders van het kind. 

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Terug naar boven