Joseph Lokinschool

Hollands End 8 1244 NR Ankeveen

Schoolfoto van Joseph Lokinschool

In het kort

Toelichting van de school

Natuurlijk Joseph Lokin

Wat direct opvalt bij de Joseph Lokinschool is de kleinschaligheid, de gemoedelijke sfeer, de prachtige ligging en de betrokkenheid van alle grote en kleine mensen in en om de school. Leren door verantwoordelijkheid te nemen, met respect voor ieders mogelijkheden, op een natuurlijke wijze, in een goed schoolklimaat, staat bij ons voorop.Ons team is hecht en professioneel. Wij denken in mogelijkheden, wij willen graag vooruit en wij scholen ons regelmatig bij. Uniek is ondermeer dat onze leerlingen vanaf groep 1 les in het Engels krijgen van een native speaker en onze leerkrachten. Ons team volgt een English Teacher Program en gaat ook naar Cantebury. Dat maakt het verschil!

Meer weten? Ga naar Joseph Lokin in een overzicht

Of: josephlokin.nl

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
99
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven