Kindcentrum Sluisbuurt

Cruquiusweg 88 1019 AJ Amsterdam

Schoolfoto van Kindcentrum Sluisbuurt

In het kort

Toelichting van de school

Kindcentrum Sluisbuurt is een kindcentrum dat volop in ontwikkeling is. Uiteindelijk zal het een centrale plek innemen in de nieuwe wijk Sluisbuurt. Een plek waar kinderopvang en onderwijs onder één dak wordt samengebracht.

We willen de kinderen samen laten leren, hun nieuwsgierigheid prikkelen, talenten laten ontdekken en zich laten ontwikkelen tot prettige, onbevreesde en initiatiefrijke mensen. Dat doen we door het aanbod van ons onderwijs en onze kinderopvang af te stemmen op wat kinderen nodig hebben. We laten ons inspireren door de toekomst, zodat uw kind straks als actieve wereldburger klaar is voor de wereld die ze te wachten staat.

Met ingang van 1 augustus 2023 zijn we gestart met ons onderwijs. Dat doen we door gebruik te maken van enkele lokalen in De Kleine Kapitein aan de Cruquiusweg 88. Naar verwachting zal in in het schooljaar 2025-2026 het gebouw van Kindcentrum Sluisbuurt de deuren openen. 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Vertrouwd
  • Verbinding
  • Veelzijdig
  • Verantwoordelijkheid
  • Verzorging

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Het leerlingaantal is hier te klein om te laten zien. Dat mag niet in verband met de bescherming persoonsgegevens. Je ziet daarom geen (volledige) informatie.

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven