Basisschool De Pauw

Burchard de Volderstraat 19 1349 HJ Almere

Schoolfoto van Basisschool De Pauw

In het kort

Toelichting van de school

Van harte welkom op de schoolpagina van basisschool De Pauw op Schoolvenster. Op deze site kunt u natuurlijk veel te weten komen over onze school. Om echter echt een goede indruk te krijgen van de school vragen we u om door te klikken naar de website van de school, www.depauw.asg.nl of nog veel beter 'kom een keer langs bij ons op school'. We laten u graag de school zien! Bel gerust voor een afspraak 036 7676888.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Basisvaardigheden staan voorop
  • Bruisend onderwijs
  • Spelend en ontdekkend leren
  • Bewegend leren, binnen & buiten
  • Actief ouderschap

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Sinds september 2023 heeft openbare basisschool De Pauw haar deuren geopend. Ons prachtige schoolgebouw wordt nog gebouwd en tijdelijk zijn we gehuisvest op de Burchard de Volderstraat.

We hebben van alle punten een zo goed mogelijk beeld proberen te schetsen, maar dat is voor een startende school niet altijd mogelijk. De school heeft nog geen historie.

Het leerlingaantal is hier te klein om te laten zien. Dat mag niet in verband met de bescherming persoonsgegevens. Je ziet daarom geen (volledige) informatie.

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven