CSG Liudger Burgum - Havotop

Minnertshof 17 9251 BH Burgum

Schoolfoto van CSG Liudger Burgum - Havotop

In het kort

Toelichting van de school

De Havotop is een uniek samenwerkingsverband tussen CSG Liudger en OSG Singelland in Burgum. Op de Havotop zitten zowel leerlingen van CSG Liudger als OSG Singelland, en van andere vo-scholen uit de regio die geen havo-bovenbouw aanbieden.

Vanaf het schooljaar 2024-2025 voeren we de praktijkhavo in. Met persoonlijke begeleiding en een plan dat écht bij jou past, werk je aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden. In havo 4 volg je een halfjaar lang een dagdeel per week praktijk, passend bij jouw profiel. Tijdens deze uren leer je door te zien, te doen en te ontdekken. We leren je vaardigheden aan waarmee je de theorie in de praktijk toe kunt passen. Zo is de havo niet alleen theoretisch, maar leer je ook door te doen!

Kenmerken van de school

  • Kleinschalig
  • Gericht op talentontwikkeling
  • Betekenisvol leren
  • Praktijkgericht
  • Maatwerk

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

Deze informatie is voor deze school niet bekend.

Bron

Bovenbouw

  • havo

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Het aantal leerlingen op Havotop is de optelling van hat aantal leerlingen die ingeschreven staan bij CSG Liudger en bij OSG Singelland. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven bij CSG Liudger. De school kan je alles vertellen over het totaal aantal leerlingen en het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
119

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven