Basisschool de Klokkenberg

Kopseweg 7 6522 KB Nijmegen

Schoolfoto van Basisschool de Klokkenberg

Het team

Toelichting van de school

Muziek onderwijs wordt gegeven door een groepsleerkracht die al specialisatie muziek heeft. Deze groepsleerkracht geeft de lessen vanuit de methode 1-2-3 zing en doet dit om de week.

Bewegingsonderwijs wordt gegeven door een vakdocent, AlO gecertificeerd. De vakleerkracht geeft de lessen op de vrijdag aan de groepen 3 t/m 8. Elke week hebben twee groepen achter elkaar les. de andere groepen krijgen les via een vaste methodiek van de eigen groepsleerkracht.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Onze school is aangesloten bij de vervangerspool IPPON. 

Bij een melding voor vervanging wordt eerst de IPPON gebeld voor een vervanging. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan wordt de groep opgevangen door een lid van het MT. Indien dat niet mogelijk is dan wordt de groep verdeeld over de andere groepen. Elke groep heeft in de groepsmap een rooster waarin de verdeling van de leerlingen wordt aangegeven.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toekomstig aanbod aan extra ondersteuning

De school kent grote ambities maar realiseert dat de financiële situatie van de bekostiging noopt om keuzes te maken. In onze jaaropanenn geven we aan welke keuze we maken. De ambities zijn te lezen in ons schoolplan.

Welke specialisten bieden extra ondersteuning op deze school?

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Aanbod voor het jonge kind

Het is mogelijk dat de school extra aanbod organiseert voor het jonge kind. Die extra aandacht is bijvoorbeeld beschikbaar in samenwerking met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het doel is om te zorgen voor een goede start op de basisschool.

Terug naar boven