De Tarissing

Ds. van Velzenstrjitte 17 9289 JB Drogeham

Schoolfoto van De Tarissing

Het team

Toelichting van de school

We nemen deel aan het schooljudo project. Dit project heeft de duur van 3 jaar (8 weken), waarbij sport en sociale aspecten tijdens de judolessen samenkomen. De start van dit project is in april 2022 geweest en het loopt af in het schooljaar 2023-2024.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Vervanging bij verlof wordt voor KBS De Tarissing centraal geregeld via de organisatie Noventa. (Koepel in Achtkarspelen voor Christelijk onderwijs waarbinnen 11 scholen aangesloten zijn).

Uitgangspunt: Wij streven naar stabiliteit en rust m.b.t. de inzet van invalkrachten. Daarom maken we graag gebruik van leerkrachten die bekend zijn op onze school en daardoor de schoolorganisatie kennen. Tegenwoordig is er een groot tekort aan (inval)leerkrachten en zal het steeds moeilijker worden om vervanging bij ziekte of verlof goed te kunnen regelen. KBS De Tarissing stuurt bij hoge uitzondering een klas naar huis bij ziekte. Ouders worden altijd tijdig op de hoogte gebracht via een bericht in Social Schools en we bieden daarbij opvang voor kinderen waar op dat moment thuis geen opvang is te regelen. 

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

We hebben voor dit onderdeel geen gegevens (ontvangen).

Terug naar boven