Lubertischool

Brink 29 1796 AH De Koog

Schoolfoto van Lubertischool

In het kort

Toelichting van de school

De Lubertischool ligt aan de rand van het bos en de duinen in het dorp De Koog. Wij zijn een dorpsschool met ongeveer 60 kinderen verdeeld over drie groepen. Onze kleinschaligheid is gelijk onze kracht: kinderen, ouders/verzorgers en medewerkers kennen elkaar en doen het samen. De lijnen zijn kort en er is wederzijds respect. De kinderen op de Lubertischool mogen meedenken over het onderwijs en zijn mede-eigenaar van hun eigen leerproces. Bewegend leren verweven wij door ons onderwijs, maar we vragen ook zelfstandigheid van kinderen. 

Op de Lubertischool staan de volgende woorden centraal: mini-maatschappij, identiteit, eigenaarschap en relatie. Op onze website vertellen wij meer over hoe deze woorden verweven worden binnen ons onderwijs. Bezoekt u ook eens www.lubertischool.nl!

U bent altijd welkom met vragen: telefonisch, via de mail of kom eens kijken bij ons op school. 

Met vriendelijke groet, 

Inge Lekkerkerker

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Mini democratie
  • Identiteit
  • Eigenaarschap
  • Relatie

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De Lubertischool ligt in het dorp De Koog, tegen bos en duinen. De meeste kinderen uit het dorp bezoeken onze school. Door dalende geboortecijfers krimpt het aantal kinderen net als op het hele eiland. Het leerlingenaantal ligt de laatste jaren rond de 60. 

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
59
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven