De Tarthorst

Tarthorst 4 6708 JA Wageningen

  • Schoolfoto van De Tarthorst
  • Schoolfoto van De Tarthorst
  • Schoolfoto van De Tarthorst
  • Dit is ons STEAM-lab
  • Schoolfoto van De Tarthorst

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Interface fouten van Vensters en WMK zorgen ook dit jaar voor een onjuist beeld en als gevolg onjuiste doorlevering. Deze fouten zijn tot nu toe ieder jaar gemeld en uitgebreid toegelicht aan de Inspectie. Wij verwachten dat men de noodzakelijke controles op kwaliteit van data na drie jaar signalen en toelichtingen inmiddels op eigen initiatief uitvoert, daarom stoppen wij hier nu mee. We vermelden hier nog wel de juiste aantallen: In werkelijkheid zijn er van de 59 afgenomen vragenlijsten 55 ingevuld: een uitstekende respons. De leerlingen geven de school het rapportcijfer 8,4. Werkelijke aantallen zijn terug te vinden in de WMK rapportage.

Tevredenheid
7,5

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Op OBS de Tarthorst verzenden wij de vragenlijst zowel in het Nederlands als in het Engels.

Dit doen wij vanwege de vele culturen waar wij mee te maken om zo een hoger responspercentage te krijgen. Dat zorgt voor een beter beeld en aanknopingspunten waar wij als school mee aan de slag kunnen of juist moeten blijven doen.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven