Jenaplanbasisschool Jeanne d'Arc

Le Bourgetstraat 21 5042 TG Tilburg

Schoolfoto van Jenaplanbasisschool Jeanne d'Arc

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Jaarlijks worden de vragenlijsten van IEP aangevuld met Vensters PO in de groepen 3 tot en met 8 afgenomen. Daarbij hebben alleen de kinderen uit groep 7 en 8 de leerlingtevredenheid en sociale veiligheidslijst ingevuld. Kinderen geven daarin aan wat zij ervaren op het gebied van (sociale)veiligheid. Deze vragenlijsten worden door de stamgroepleiders geanalyseerd. Op basis van de analyse wordt het aanbod gepland en gerealiseerd. Naar aanleiding van de groepsanalyses wordt een schoolanalyse gemaakt waaruit schoolbrede thema''s gehaald worden. 

Daarnaast heeft de school een Raad van kinderen waarin leerlingen zitten van groep 3 t/m 8. Zij denken mee over het beleid van de school en vertegenwoordigen alle kinderen. Het sociale gedrag naar elkaar staat vast op de agenda evenals zorg voor de omgeving. 

Tevredenheid
6,7

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In het schooljaar 2019-2020 zou het tevredenheidsonderzoek worden afgenomen. Door de Corona-crisis hebben we dat niet kunnen realiseren. In september 2020 is alsnog een peiling vanuit Parnassys uitgezet. Het deelnemerspercentage was erg laag (13%). Daarom kunnen geen algemene conclusies aan de peiling verbonden worden. Door de Coronamaatregelen was stimuleren van ouders om deel te nemen en een goede ondersteuning van de ouders bij het invullen van de enquête in de ouderkamer niet mogelijk.

Er is opnieuw een peiling gepland in het schooljaar 2023-2024.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven