Hagenhofschool

Acaciahage 21 -23 9501 WD Stadskanaal

Schoolfoto van Hagenhofschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Dat de leerlingen het enorm waarderen dat de leerkrachten op onze school goed kunnen uitleggen en daarnaast de leerlingen helpen als dat nodig is vinden wij een belangrijk onderdeel. Dat maakt dat zij tevreden zijn en het op school fijn hebben, wat de leerprestaties verhogen.
Tevredenheid
7,9

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Onze school heeft zoals hier ook uitkomt een veilig pedagogisch klimaat. De kinderen voelen zich veilig en gaan met plezier naar school, dat vinden wij erg belangrijk ook omdat dit de voorwaarde is om goed te kunnen leren. Regelmatig en ook dit jaar doen wij als team aan bijscholing, dit om ervoor te zorgen dat de leerkrachten op de juiste manier pedagogisch en didactisch handelen en om op de juiste manier bij de individuele leerlingen kunnen aansluiten. Ook de afgelopen periode hebben wij hier aan gewerkt, o.a. de regels binnen school opnieuw bekijken en opstellen en de leerlingen nog beter in kaart brengen. Komend schooljaar gaan wij hiermee verder en kijken wij daarnaast hoe wij de communicatie kunnen verbeteren.
Tevredenheid
7,4

Terug naar boven