Openbare Basisschool De Oleander

Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal

Schoolfoto van Openbare Basisschool De Oleander

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De sociale veiligheid is door de leerlingen hoog gescoord. Niemand voelt zich gepest of bedreigd door andere kinderen op school en niemand voelt zich onveilig in de klas en op het plein. Leerlingen vinden de leerkracht aardig, dat de leerkracht goed luistert, je uit laat spreken, ze kunnen bij de leerkracht terecht, de leerkracht kent de leerlingen goed en kan goed orde houden. Leerlingen vinden dat de leerkracht ervoor zorgt dat zij zich goed voelen. Ook vinden de leerlingen dat de leerkrachten ervoor zorgen dat alles goed georganiseerd is.  Maar wel vinden enkele leerlingen dat sommige leerlingen zich niet aan de regels houden en dat enkele regels duidelijker besproken en vastgelegd moeten worden. 
Tevredenheid
7,5

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Onderwijs

Sommige ouders zijn van mening dat we de kinderen meer praktische vaardigheden moeten aanbieden.  Ook moeten we vooral kijken naar de talenten van elk kind.

Leerkracht

De ouders geven in sterke mate aan dat hun kind een goed contact heeft met de leerkracht.

Communicatie

Ouders zijn positief gestemd over de communicatie.

Sfeer

De sfeer wordt als redelijk positief ervaren.

Veiligheid op school

Ouders vinden dat er duidelijke regels op school zijn en dat we aandacht hebben voor normen en waarden. Wel vinden ze dat pestgedrag meer aandacht zou mogen krijgen.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven