Meester Neuteboomschool

Meester Neuteboomstraat 5 9502 CR Stadskanaal

  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool
  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool
  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool
  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool
  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De leerlingen zijn (zeer) tevreden over de thema’s: leerkracht, onderwijs, voorzieningen en vaardigheden.

Kijken we naar het totaalbeeld (de hoogte van de scores, de vergelijking met de benchmark en het percentage ontevreden leerlingen) kan DUO (op thema-niveau) geen concrete verbeterpunten signaleren. Dit betekent echter niet dat er geen verbeteringen te realiseren zijn. Wij gaan als school op basis van deze rapportage na waar mogelijke verbeteringen gewenst zijn. Hierin zal de leerlingenraad betrokken worden.

Tevredenheid
7,7

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Over het algemeen zijn de ouders van Meester Neuteboomschool zeer tevreden met de school (8.4). Meester Neuteboomschool scoort hiermee sterk hoger dan de benchmark primair onderwijs (7.7).

De ouders zijn (zeer) tevreden over de thema’s: leerkracht, schoolleider, onderwijs, communicatie, sfeer, veiligheid op school en voorzieningen. Wanneer we vervolgens kijken naar de balans tussen deze twee groepen, levert dit een netto resultaat op van +29. Meester Neuteboomschool scoort daarmee hoger dan de benchmark primair onderwijs (+20).

Kijken we naar het totaalbeeld (de hoogte van de scores, de vergelijking met de benchmark en het percentageontevreden ouders) kan DUO (op thema-niveau) geen concrete verbeterpunten signaleren. Dit betekent echter niet dat er geen verbeteringen te realiseren zijn. Wij gaan als school op basis van deze rapportage na waar mogelijke verbeteringen gewenst zijn.

Tevredenheid
8,4

Terug naar boven