De Zwerm

Dorpsstraat 9 A 1744 KJ Sint Maarten

  • De Zwerm mocht zich in 2015 "Beste techniekschool van Nederland" noemen!
  • Met de hulp van ouders is er geld ingezameld om ons schoolplein nog uitdagender te maken. De nieuwe speeltoestellen worden goed gebruikt!
  • Alle kinderen hebben vanaf groep 4 een eigen chromebook voor de basis van rekenen, taal en spelling. Maar... een rekenschrift blijft handig!

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen tevreden zijn over het onderwijs dat zij volgen. Daarom werken we op De Zwerm met een leerlingenraad: Uit de groepen 3 t/m 8 komen klassenvertegenwoordigers bij elkaar om te praten over dingen die zij belangrijk vinden, de directeur neemt hiervoor zo nodig het initiatief.  Zowel positieve als verbeterpunten worden gedeeld met het leerkrachtenteam, zodat acties kunnen worden ondernomen. 

Daarnaast nemen we om het jaar een anonieme vragenlijst af bij de leerlingen van groep 6 t/m 8.

Tevredenheid
7,9

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Kinderen brengen een groot deel van de dag op school door. Wij streven daarom naar een goed contact tussen ouders en school. U bent van harte welkom; een afspraak met de leerkracht of directeur is zo gemaakt. U kunt hen voor en na schooltijd even aanspreken. 

Om daarnaast de oudertevredenheid zo objectief mogelijk te kunnen meten, krijgen alle ouders om het jaar de mogelijkheid om via een anonieme enquete hun mening over De Zwerm te geven.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven