Maranathaschool

Grieglaan 4 3862 GV Nijkerk

  • Schoolfoto van Maranathaschool
  • Schoolfoto van Maranathaschool
  • Schoolfoto van Maranathaschool
  • Schoolfoto van Maranathaschool
  • Schoolfoto van Maranathaschool

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Binnen onze vereniging hebben we een aantal vaste invallers. Hier maken we bij ziekte van leerkrachten dankbaar gebruik van. Ook hebben we veel onderwijsassistenten in de school rondlopen. Ook zij kunnen tijdelijk een groep overnemen bij plotselinge ziekte. In dit geval is er altijd een andere leerkracht die de verantwoordelijkheid van deze groep draagt en

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Op de Maranathaschool vinden we het belangrijk dat de kinderen zich ook kunnen ontwikkelen op gebieden die niet voor de hand liggen op een basisschool.

Zo zijn er kinderen die heel creatief kunnen denken. Om ervoor te zorgen dat deze kinderen hun unieke vaardigheid niet verliezen, krijgen ze bij  de Doordenkers extra creatieve opdrachten op het gebied van techniek, duurzaamheid, programmeren, Bridge en Spaans.

Ook hebben de leerkrachten aangegeven dat een vakleerkracht Muziek veel betere muzieklessen kan geven dan zij zelf. Vandaar dat we in samenwerking met de cultuurmakelaar een muziekleerkracht hebben ingehuurd voor de onderbouw.

De bovenbouw krijgt juist extra technieklessen, waarbij de nadruk niet ligt op het boren en zagen, maar wel in het proces van idee, proces en uitvoering.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Terug naar boven