International School Leiden

Van Vollenhovenkade 15 2313 GG Leiden

  • Schoolfoto van International School Leiden
  • Schoolfoto van International School Leiden
  • Schoolfoto van International School Leiden

Resultaten eindtoets

Alle leerlingen maken in groep 8 van de basisschool een eindtoets. De school kiest per schooljaar welke toets wordt gebruikt. Er zijn verschillende goedgekeurde eindtoetsen om uit te kiezen. Met de toets wordt gekeken hoeveel kennis de leerlingen hebben van taal en rekenen. De toets geeft een extra uitslag naast het schooladvies dat een leerling krijgt van de leerkracht.

Hoe gebruikt deze school tussentijdse toetsen?

Toelichting van de school

These subjects are subject to developing.

Information will follow. 

Welk schooladvies kregen de leerlingen van deze school?

Toelichting van de school

Voorbeeld andere school (kan eventueel overgenomen worden)

Eind groep 7 volgt een eerste voorlopig advies, dat voorlopig advies wordt bepaald aan de hand van de hele ontwikkeling van de leerling, de leerkracht, de intern begeleider en de directeur is betrokken bij het bepalen van het advies. In groep 8 volgt het tweede voorlopig advies in januari. In februari maken de leerlingen de doorstroomtoets en eind maart krijgen de leerlingen het definitieve schooladvies. Tussen 25 en 31 maart melden leerlingen zich, met hun definitieve advies, aan op de middelbare school.

De gegevens zijn voor deze school niet bekend.

Bron

Wat zegt de inspectie over de school?

De Inspectie van het Onderwijs onderzoekt minimaal één keer in de vier jaar het bestuur van een school. De inspectie kijkt dan of de kwaliteitszorg, de onderwijskwaliteit en de financiële zaken bij het schoolbestuur op orde zijn. Daarnaast bezoekt de inspectie een aantal scholen die bij het schoolbestuur horen en onderzoekt deze scholen nader. De gegevens van het laatste onderzoek van de inspectie zijn beschikbaar op de website van de onderwijsinspectie.

Terug naar boven