cbs De Molenvliet

Graaf Florisstraat 1 A 4791 CA Klundert

  • We vinden het heel belangrijk om samen te spelen en samen te werken.
  • Iedereen doet ertoe!
  • Soms heb je meer uitdaging nodig.
Voor die leerlingen van groep 5 t/m 8  hebben we een ochtend in de week de plusklas.
  • Werkgeluk voor leerlingen en leerkrachten!
  • Leesplezier en leesbeleving stimuleren we dagelijks door bijvoorbeeld groepsdoorbrekend lezen en voorlezen in andere groepen.

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Om een volledig beeld te krijgen van de verbeterpunten voor de school en de gewaardeerde onderdelen vragen we ook onze leerlingen vanaf groep 5 om hierover hun mening te geven. Wij waarderen hun mening en suggesties.

Afgelopen schooljaar zijn er wel vragenlijsten uitgezet onder de ouders en de leerlingen. Deze waren specifiek gericht op veiligheidsbeleving van de leerlingen en de tevredenheid m.b.t. het thuisonderwijs.Er zijn toen geen reguliere tevredenheidsonderzoeken afgenomen.
Deze zullen dit schooljaar weer opgepakt worden.


Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Eens per twee jaar wordt de tevredenheid van onze ouders door middel van een enquête gemeten. De meest recente peiling is gedaan in schooljaar 2017-2018. Wij waarderen de mening van onze ouders. De resultaten vindt u in de bijlage.

Afgelopen schooljaar zijn er wel vragenlijsten uitgezet onder de ouders en de leerlingen. Deze waren specifiek gericht op veiligheidsbeleving van de leerlingen en de tevredenheid m.b.t. het thuisonderwijs.Er zijn toen geen reguliere tevredenheidsonderzoeken afgenomen.Deze zullen dit schooljaar weer opgepakt worden.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven