Kindcentrum Willibrord

Boekenstein 47 1852 WS Heiloo

  • Schoolfoto van Kindcentrum Willibrord
  • Schoolfoto van Kindcentrum Willibrord
  • Schoolfoto van Kindcentrum Willibrord
  • Schoolfoto van Kindcentrum Willibrord
  • Lezen is belangrijk! Daarom hebben we een mooie, actuele leesbieb!

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Jaarlijks monitoren wij hoe het met de kinderen gaat en hoe zij de school ervaren. Waardevolle informatie die dan ook goed geanalyseerd wordt. We zijn er dan ook trots op dat de kinderen onze school zo'n mooi cijfer geven!

Het is goed om te zien dat zij waarderen wat zij op school leren en baat hebben bij de structuur en duidelijkheid die we geven. 

Uit gesprekken van kinderen halen we ook andere informatie die wij vanzelfsprekend meenemen in onze ontwikkeling. Zo is de vraag om meer groen toe te voegen aan ons schoolplein en meer actief bezig te zijn iets waar wij ons nu intensief op richten. 

Tevredenheid
8,4
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Ouders van onze school hebben we bevraagd over hun tevredenheid. Het is fijn dat de ouders ons hier een duidelijk beeld bij geven. Ouders waarderen de school en daar zijn we trots op!

Naast deze vragenlijst halen we ook veel informatie uit de formele en informele gesprekken die we voeren. We besteden veel aandacht aan communicatie. Ouders waarderen dit en kunnen ons ook regelmatig spiegelen hoe het anders kan. We zijn daar erg blij mee!

Tevredenheid
7,9
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven