Christelijke Basisschool Prinses Maxima

Annie M. G. Schmidtlaan 6 2652 HJ Berkel en Rodenrijs

  • Schoolfoto van Christelijke Basisschool Prinses Maxima
  • De school viert 10 jarig bestaan.
  • Schoolfoto van Christelijke Basisschool Prinses Maxima
  • Schoolfoto van Christelijke Basisschool Prinses Maxima

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De gegevens over de tevredenheidspeilingen zijn naast elkaar gezet in het document. Hierbij vindt u de gegevens van de ouders, de leerkrachten en de leerlingen.
Tevredenheid
8,4

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Voor ons als team is de betrokkenheid van de ouders op het leerproces van elk kind belangrijk. De ouder weet als geen ander hoe het kind zich thuis ontwikkelt en kent het eigen kind het beste. Ons streven is om de communicatie met elkaar open en transparant vorm te geven. Hoe beter  de ouders en wij als team elkaar kunnen vinden, hoe sterker het positieve effect op elk kind is.

Wij streven ernaar dat de drempel voor ouders om over hun eigen kind te komen praten laag is en liefst afwezig. Hoe sneller iets is besproken en opgepakt, hoe sneller iets is opgelost. Dus wachten tot een rapportgesprek is niet aan de  orde. Wij maken graag tijd vrij voor een gesprek.

Gelukkig herkennen de ouders dit in onze school en waarderen dat in dit kwaliteitsonderzoek, waar we heel blij mee zijn.

Tevredenheid
8,3

Terug naar boven