Openbare Daltonschool Nellestein

Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam

  • Schoolfoto van Openbare Daltonschool Nellestein
  • Schoolfoto van Openbare Daltonschool Nellestein
  • Schoolfoto van Openbare Daltonschool Nellestein
  • Schoolfoto van Openbare Daltonschool Nellestein
  • Schoolfoto van Openbare Daltonschool Nellestein

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Wij hebben alle leerlingen van de groepen 6 tot en met 8 gevraagd naar hun gevoel van veiligheid op school en hoe tevreden zij zijn over onze school. De kinderen hebben deze vragenlijst anoniem ingevuld en wij zijn blij met de resultaten.

De kinderen zijn erg tevreden over de lessen die ze krijgen op school. Onze leerkrachten krijgen mooie rapportcijfers van de kinderen, daar zijn wij trots op! De kinderen vinden vooral dat de leerkrachten hen goed helpt en dat de leerkrachten goed uitleg kunnen geven.

Wij zullen niet achterover gaan leunen na deze uitslag, maar vooral doorgaan op de ingezette weg. Hierbij geven wij extra aandacht aan het versterken van het groepsgevoel in de groepen, om te zorgen dat de kinderen plezier beleven aan het omgaan met hun groepsgenoten.

 

Tevredenheid
7,7

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Wij vinden de mening van ouders belangrijk om ons onderwijs continu te blijven verbeteren, daarom hebben wij de ouders de vragenlijst oudertevredenheid voorgelegd. Er hebben 63 ouders gehoor gegeven aan onze oproep. Wij zijn blij met de ingevulde vragenlijsten. Wij zijn er trots op dat veel ouders aangeven dat hun kind met plezier naar school gaat en dat de kinderen zich ook veilig voelen op onze school.

Een aandachtspunt is dat ouders aangeven dat zij niet weten of hun kind voldoende wordt uitgedaagd om zich maximaal te ontwikkelen. Wij geven onderwijs op niveau, door middel van groepsdoorbroken werken. Wij willen alle ouders beter informeren over de voortgang van hun kind. Wanneer kinderen een extra uitdaging nodig hebben, dan kijken wij naar het individu en kunnen zij bijvoorbeeld werken met de Pittige Plus Torens. Voor meer- en hoogbegaafde leerlingen hebben wij een samenwerking met de Day a Week School.

De ouders geven ons een mooi eindcijfer. Wij zullen stappen zetten in de communicatie tussen school en ouders en hopen op een nog beter resultaat komend schooljaar.

Tevredenheid
7,0

Terug naar boven