Schooladvies en plaatsing
Toelichting van de school
Cambium College locatie De Waard is in staat om veel leerlingen op hun basis school advies te plaatsen en te houden. Het is zelfs zo dat veel leerlingen in staat zijn om op te stromen naar een hoger niveau. 
Zitten de leerlingen in 2018-2019 in leerjaar drie op, boven of onder het niveau van hun basisschooladvies?
School: 12,5% (let op: <5) van de leerlingen zit in leerjaar drie onder het niveau van hun basisschooladvies.School: 4,2% (let op: <5) van de leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.School: 83,3% van de leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.School: 10,3% van de leerlingen zit in leerjaar drie onder het niveau van hun basisschooladvies.School: 13,8% van de leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.School: 75,9% van de leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.
 
 
 
Op niveau van basisschooladvies
 
 
 
Boven niveau van basisschooladvies
 
 
 
Onder niveau van basisschooladvies
Voor deze indicator zijn vergelijkingsgroepen gemaakt op basis van schoolsamenstelling. Deze school valt in de vergelijkingsgroep vmbo-bk.
Alleen leerlingen die in leerjaar één en twee op deze school zaten, worden in deze grafieken weergegeven.
    
Zitten de vmbo-b leerlingen in 2018-2019 in leerjaar drie op, boven of onder het niveau van hun basisschooladvies?
 
Zitten de vmbo-k leerlingen in 2018-2019 in leerjaar drie op, boven of onder het niveau van hun basisschooladvies?
 
    
Vergelijkingsgroep: 80,6% van de vmbo-b leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.Vergelijkingsgroep: 3,4% van de vmbo-b leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.Vergelijkingsgroep: 16,0% van de vmbo-b leerlingen zit in leerjaar drie onder het niveau van hun basisschooladvies.School: 83,3% van de vmbo-b leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.School: 4,2% (let op: <5) van de vmbo-b leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.School: 12,5% (let op: <5) van de vmbo-b leerlingen zit in leerjaar drie onder het niveau van hun basisschooladvies.
 
 
 
Vergelijkingsgroep
 
Vergelijkingsgroep: 58,3% van de vmbo-k leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.Vergelijkingsgroep: 35,4% van de vmbo-k leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.Vergelijkingsgroep: 6,3% van de vmbo-k leerlingen zit in leerjaar drie onder het niveau van hun basisschooladvies.School: 75,9% van de vmbo-k leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.School: 13,8% van de vmbo-k leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.School: 10,3% van de vmbo-k leerlingen zit in leerjaar drie onder het niveau van hun basisschooladvies.
 
 
 
Vergelijkingsgroep