Schooladvies en plaatsing
Zitten de leerlingen in 2019-2020 in leerjaar drie op, boven of onder het niveau van hun basisschooladvies?
School: 43,2% van de leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.School: 56,8% van de leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.School: 100,0% (let op: <5) van de leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.
 
 
 
Op niveau van basisschooladvies
 
 
 
Boven niveau van basisschooladvies
Voor deze indicator zijn vergelijkingsgroepen gemaakt op basis van schoolsamenstelling. Deze school valt in de vergelijkingsgroep havo en havo vwo.
Alleen leerlingen die in leerjaar één en twee op deze school zaten, worden in deze grafieken weergegeven.
    
Zitten de brj leerlingen in 2019-2020 in leerjaar drie op, boven of onder het niveau van hun basisschooladvies?
 
Zitten de vwo leerlingen in 2019-2020 in leerjaar drie op, boven of onder het niveau van hun basisschooladvies?
 
    
Vergelijkingsgroep: 56,9% van de brj leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.Vergelijkingsgroep: 43,1% van de brj leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.School: 56,8% van de brj leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.School: 43,2% van de brj leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.
 
 
 
Vergelijkingsgroep
 
Vergelijkingsgroep: 68,4% van de vwo leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.Vergelijkingsgroep: 31,6% van de vwo leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.School: 100,0% (let op: <5) van de vwo leerlingen zit in leerjaar drie op het niveau van hun basisschooladvies.School: 0,0% (let op: <5) van de vwo leerlingen zit in leerjaar drie boven het niveau van hun basisschooladvies.
 
 
 
Vergelijkingsgroep