Baudartius College

Isendoornstraat 1 7201 NJ Zutphen

  • Op de Baudartiusdag 2014 is het Baudartius-logo gevormd door leerlingen en medewerkers.
  • Schoolfoto van Baudartius College
  • Schoolfoto van Baudartius College
  • Schoolfoto van Baudartius College
  • Schoolfoto van Baudartius College

Profielkeuze

Toelichting van de school

Het Baudartius College is Cultuurprofielschool en Sportaccentschool. Het extra aanbod in de betreffende lijnen in de onderbouw mondt uit in keuze-examenvakken in de bovenbouw in de vorm van kunstvakken beeldend en BSM/LO2. Daarnaast is het Baudartius College bèta excellent school. Dat wil zeggen dat we veel aandacht besteden aan (het belang van) de exacte vakken.
 

 
 
Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Het Baudartius College heeft met ingang van het schooljaar 2016-2017 een nieuw schoolplan dat loopt tot 2021. In het schoolplan zijn de missie, de kernwaarden en een groot aantal doelen verwoord. Het plan is in nauwe samenspraak met leerlingen, medewerkers, ouders en betrokkenen van buiten tot stand gekomen. Het schoolplan is uitgangspunt voor alles waar we voor staan en wat we doen. Jaarlijks evalueren wij behaalde resultaten en scherpen wij zo nodig de plannen aan.

Onze missie: We stellen elke leerling in staat om zelfstandig de kennis te verwerven en de vaardigheden te ontwikkelen die hij of zij nodig heeft voor een kansrijke start in een dynamische samenleving.

Onze kernwaarden: respectvol, veilig, uitdagend en belangstellend

Ons doel: onze missie en kernwaarden iedere dag zo concreet mogelijk toepassen.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Juist in een uitdagende leeromgeving is zorgen voor elkaar belangrijk. Zorg en begeleiding vormen de onderdelen waarmee we bij uitstek veiligheid, aandacht en een respectvolle benadering waarborgen. Of het gaat om dyslexie, faalangst of speciale zorg, je kunt op het Baudartius College gebruik maken van vele mogelijkheden tot hulp en begeleiding.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven