Oranje Nassau College Parkdreef

Parkdreef 282 2724 EZ Zoetermeer

  • Schoolfoto van Oranje Nassau College Parkdreef
  • Schoolfoto van Oranje Nassau College Parkdreef
  • Schoolfoto van Oranje Nassau College Parkdreef
  • Schoolfoto van Oranje Nassau College Parkdreef
  • Schoolfoto van Oranje Nassau College Parkdreef

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Onze leerlingen zijn tevreden over de school, met name over het eigentijdse onderwijs dat we aanbieden door de inzet van ICT in onze lessen. Daarnaast voelen onze leerlingen zich zeer veilig op school. We zien onze leerlingen en kijken naar hen om. Dat doen we onder andere door ons persoonlijke mentoraat, waarover leerlingen erg tevreden zijn. Over de sfeer op school zijn de leerlingen tevreden. Ze vinden het contact met hun medeleerlingen erg leuk. Dit typeert de school die we willen zijn: een plek waar iedereen zich fijn en veilig voelt.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

De ouders van onze leerlingen zijn - net als bij het vorige onderzoek - zeer tevreden over de school. De communicatie met school wordt hoog gewaardeerd. Voorts zijn ouders erg tevreden over de mate waarin de school onderwijs biedt dat aansluit op het niveau van het kind. Ook zijn ouders, net als leerlingen, erg tevreden over ons mentoraat. 
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,5
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven