Dollard College Campus Winschoten

P.C. Hooftlaan 1 9673 GS Winschoten

Schoolfoto van Dollard College Campus Winschoten

Schooladvies en plaatsing

Toelichting van de school

Deze gegevens kunnen voor Campus Winschoten niet worden gegeven omdat deze school alleen de bovenbouw aanbiedt, klas 3 en 4 van het vmbo. De leerlingen op Campus Winschoten komen van de onderbouw van verschillende locaties en scholen uit de regio.

Hoeveel leerlingen gaan over naar het volgende leerjaar?

Toelichting van de school

We merken dat een groot deel van de leerlingen op meerdere vlakken minder goed weet te presteren als gevolg van alle coronamaatregelen. Met behulp van de NPO-gelden zetten we in op extra ondersteuning, onder andere in de vorm van bijles, kleinere klassen, extra onderwijsassistenten en trainingen zoals Leren Leren.
Hoeveel leerlingen gaan over in de bovenbouw?
Weergave Doorstroom

Bron

Slaagpercentage

Toelichting van de school

De gl-leerlingen vormen op Campus Winschoten naar verhouding een kleine groep. De resultaten van een leerling zijn van relatief grote invloed op het totale resultaat.
Hoeveel leerlingen zijn geslaagd?

Bron

Hoeveel leerlingen zijn de afgelopen jaren geslaagd?
Weergave Slagingspercentage in de afgelopen jaren

Bron

Examencijfers

Hier zie je het gemiddelde examencijfer van de leerlingen die het centraal examen hebben gemaakt. Voor vmbo-scholen zie je het gemiddelde van twee examens: het centraal examen en het centraal schriftelijk en praktisch examen. De school kan je vertellen wat ze van de resultaten vindt.

Wat is het gemiddelde examencijfer in de afgelopen jaren?
Weergave Examencijfers

Bron

Wat is het gemiddelde examencijfer in 2022-2023?

Bron

Wat zegt de inspectie over de school?

Toelichting van de school

We merken dat een groot deel van de leerlingen op meerdere vlakken minder goed weet te presteren als gevolg van alle coronamaatregelen. Met behulp van de NPO-gelden zetten we in op extra ondersteuning, onder andere in de vorm van bijles, kleinere klassen, extra onderwijsassistenten, adaptieve applicaties en trainingen zoals Leren Leren.

Terug naar boven