Het Hogeland College

A G Bellstraat 2 9989 AT Warffum

  • Schoolfoto van Het Hogeland College
  • Schoolfoto van Het Hogeland College
  • Als extra vak heb je ook Latijn, waarin veel aandacht is voor de Romeinse geschiedenis en mythologie.
  • In het eLAB kun je zien en ervaren wat er kan met de nieuwste snufjes op het gebied van elektronica, software, 3D-printers en robots.
  • We werken bij alle vakken met studiewijzers waarin per week de leerdoelen zijn beschreven. Zo weet je precies wat je moet leren en kennen,

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

In het schoolplan beschrijft de school de onderwijsplannen voor een periode van vier jaar. Je leest er bijvoorbeeld welke manier van lesgeven de school kiest en hoe de kwaliteit van het onderwijs bewaakt en verbeterd wordt. In het document staat ook meer informatie over het personeel op de school.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Sommige leerlingen hebben extra zorg nodig. In het schoolondersteuningsprofiel legt de school voor ten minste vier jaar vast waar die extra ondersteuning uit bestaat. Want alleen de school zelf kan vertellen welke middelen er zijn om leerlingen optimaal te helpen.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven