Gymnasium Novum

Aart van der Leeuwkade 1 2274 XX Voorburg

Schoolfoto van Gymnasium Novum

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Wij nemen jaarlijks diverse enquêtes af onder ouders en leerlingen. Deze worden voorbereid en geanalyseerd door de Kwaliteitszorgcommissie en door de Ouderraad resp. de Leerlingenraad. Onder het kopje 'Waardering Inspectie en andere evaluaties' vindt u resultaten van de enquête die in 2018 is afgenomen onder leerlingen. Op deze pagina vindt u de resultaten van de Leerlingenenquête van 2017-2018.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2018-2019?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Wij nemen jaarlijks diverse enquêtes af onder ouders en leerlingen. Deze worden voorbereid en geanalyseerd door de Kwaliteitszorgcommissie en door de Ouderraad resp. de Leerlingenraad. Onder het kopje 'Waardering Inspectie en andere evaluaties' vindt u de resultaten van de Oudertevredenheidsenquête 2017-2018.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,4
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven