Aeres VMBO Velp

Pinkenbergseweg 5F 6881 BA Velp (Gelderland)

  • Ben je creatief en gek op de natuur? Dan is Aeres VMBO Velp dé school voor jou. Je mag jezelf zijn en er is een fijne sfeer.
  • Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Schoolfeesten, excursies of leuke inspiratielessen en sportactiviteiten. Kijk op facebook!
  • Er staan veel mensen voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Bij  hen kun je altijd terecht.

Schooladvies en plaatsing

Hier zie je per onderwijssoort of leerlingen in het derde leerjaar boven, op of onder hun basisschooladvies zitten. Alleen de leerlingen die in leerjaar 1, 2 en 3 op dezelfde school zitten, worden hierin meegenomen. De school kan je vertellen wat ze van de resultaten vindt.

Hoeveel leerlingen zitten in leerjaar drie boven, op of onder het basisschooladvies?
Weergave Schooladvies en plaatsing

Bron

Hoeveel leerlingen gaan over naar het volgende leerjaar?

Hier zie je het percentage leerlingen dat zonder vertraging de onderbouw doorloopt. Je ziet ook het percentage leerlingen dat zonder vertraging de bovenbouw doorloopt. De school kan je vertellen wat ze van de resultaten vindt.

Hoeveel leerlingen gaan over in de onderbouw?

Bron

Hoeveel leerlingen gaan over in de bovenbouw?
Weergave Doorstroom

Bron

Slaagpercentage

Hier zie je hoeveel leerlingen centraal examen hebben gedaan en hoeveel procent daarvan het diploma heeft behaald. De school kan je vertellen wat ze van de resultaten vindt.

Hoeveel leerlingen zijn geslaagd?

Bron

Hoeveel leerlingen zijn de afgelopen jaren geslaagd?
Weergave Slagingspercentage in de afgelopen jaren

Bron

Examencijfers

Toelichting van de school

Door het vervallen van de centraal examens in 2020 i.v.m. de Coronacrisis, zijn er geen examencijfers over schooljaar 2019-2020 beschikbaar.
Wat is het gemiddelde examencijfer in de afgelopen jaren?
Weergave Examencijfers

Bron

Wat is het gemiddelde examencijfer in 2022-2023?

Bron

Wat zegt de inspectie over de school?

Toelichting van de school

De Inspectie van het Onderwijs onderzoekt ieder bestuur in Nederland minstens eens in de vier jaar, waaronder Stichting Aeres Groep. Het onderzoek richt zich op de kwaliteit van het onderwijs, financieel beheer en de bijdrage aan kernfuncties van het onderwijs. Het laatste onderzoek heeft plaatsgevonden in het najaar van 2023 en het oordeel van de inspectie was positief: “Binnen Aeres is veel kennis, ervaring en passie voor het groene domein aanwezig en gerichtheid op samenwerking met het werkveld” Het bestuur waarborgt de kwaliteit en voldoet hiermee aan de BKA standaarden uit het Toezichtskader van de Onderwijsinspectie.

Terug naar boven