Aeres VMBO Velp

Pinkenbergseweg 5F 6881 BA Velp (Gelderland)

  • Ben je creatief en gek op de natuur? Dan is Aeres VMBO Velp dé school voor jou. Je mag jezelf zijn en er is een fijne sfeer.
  • Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Schoolfeesten, excursies of leuke inspiratielessen en sportactiviteiten. Kijk op facebook!
  • Er staan veel mensen voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Bij  hen kun je altijd terecht.

Profielkeuze

Toelichting van de school

Bij Aeres VMBO Velp wordt het profiel groen (voorheen sector landbouw) aangeboden. Als gl-leerling kun je ervoor kiezen om met een extra theorievak een tl-diploma te gaan behalen. Dit betekent dat je meerdere (hooguit 4) profielen kunt behalen te weten;  landbouw, techniek, zorg en welzijn en/of economie.

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Er is één Schoolplan voor Aeres VMBO. Daarnaast heeft de locatie Velp een eigen Schoolgids, met specifieke informatie over de locatie.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Bij Aeres VMBO Velp staat de leerling centraal. Voor ons is het belangrijk dat iedereen elkaar kent en dat iedereen persoonlijk wordt benaderd. In het kader van de invoering van de wet op passend onderwijs heeft Aeres VMBO Velp een schoolondersteuningsprofiel opgesteld waarin omschreven staat welke zorg de school kan bieden en waar de grenzen van zorg liggen.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven