Leidsche Rijn College

Maartvlinder 1 3544 DA Utrecht

  • Schoolfoto van Leidsche Rijn College
  • Schoolfoto van Leidsche Rijn College
  • Schoolfoto van Leidsche Rijn College
  • Schoolfoto van Leidsche Rijn College
  • Schoolfoto van Leidsche Rijn College

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Jaarlijks bevragen wij de leerlingen en hun ouders/verzorgers van de leerjaren 1, 3, 5 havo en 6 vwo. De uitkomsten gebruiken we om te bekijken waar we staan, wat we goed doen en wat beter kan. In het algemeen zijn we tevreden met de resultaten, in het bijzonder met de mooie scores op sfeer en veiligheid. Natuurlijk zijn er zaken waarover we minder of niet tevreden zijn. Na een zorgvuldige analyse stellen we vervolgens verbeterplannen op. We werken eraan om die verbeteringen terug te zien in de scores van volgend jaar.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2023-2024?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de schoolUit de tevredenheidsonderzoeken en mentorgesprekken blijkt dat onze leerlingen zich veilig voelen op school. Niet voor niets krijgt veiligheidsbeleving veel aandacht van al onze medewerkers. We starten de schoolcarrière van elke leerling met een feestelijk moment waarop we gezamenlijk (leerling, ouders en school) afspraken maken en ondertekenen over hoe we de goede sfeer en veiligheid met elkaar bewaken. Deze afspraken zijn terug te vinden in 'LRC daar teken ik voor'.Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Jaarlijks bevragen wij de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) van de leerjaren 1, 3, 5 havo en 6 vwo. De uitkomsten gebruiken we om te bekijken waar we staan, wat we goed doen en wat beter kan. In het algemeen zijn we tevreden met de resultaten, in het bijzonder met de mooie scores op sfeer en veiligheid. Natuurlijk zijn er zaken waarover we minder of niet tevreden zijn. Na een zorgvuldige analyse stellen we vervolgens verbeterplannen op. We streven er natuurlijk naar die verbeteringen terug te zien in de scores van volgend jaar.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,0
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven