St-Gregorius College

Van Asch van Wijckskade 20 3512 VS Utrecht

Schoolfoto van St-Gregorius College

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Leerlingen zijn tevreden over de school, vooral over zijn is de veiligheid en de leerlingbegeleiding. De leerlingen zijn blij met hun mentor. Ze zijn erg tevreden over de positieve sfeer op school en de aandacht die er voor de leerlingen is. Leerlingen voelen zich gezien. Op deze punten scoort het St-Gregorius College boven het landelijk gemiddelde.

Door omstandigheden kunnen de gegevens over 2018-2019 niet in grafieken worden getoond. Het rapport over 2018-2019 is als bijlage toegevoegd.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2021-2022?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Leerlingen voelen zich veilig op school. De school besteedt veel aandacht aan een veilig pedagogisch klimaat als basis voor het leren.

De gegevens over 2018-2019 kunnen momenteel door technische problemen niet door Kwaliteitsscholen automatisch worden opgeladen. Het rapport over 2018-2019 is daarom separaat door de school toegevoegd als bijlage bij dit venster.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

In november 2016 is een onderzoek gedaan naar de tevredenheid van ouders in het 1e leerjaar. Het onderzoek is uitgevoerd door DUO en ging specifiek in op het imago van de school. De ouders van leerlingen van de leerlingen hebben een positief beeld van de school.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,8

Terug naar boven