Sg. Canisius - Tubbergen

Huyerenseweg 1 7651 LR Tubbergen

  • Schoolfoto van Sg. Canisius - Tubbergen
  • Schoolfoto van Sg. Canisius - Tubbergen
  • Schoolfoto van Sg. Canisius - Tubbergen
  • Schoolfoto van Sg. Canisius - Tubbergen
  • Schoolfoto van Sg. Canisius - Tubbergen

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Scholengemeenschap Canisius kent een eigen systeem van Kwaliteitszorg. Onderdeel hiervan is het jaarlijks bevragen van leerlingen en ouders over hun tevredenheid over de school en het onderwijs. Aan alle leerlingen wordt gevraagd om hun mening te geven over allerlei zaken op school door het invullen van een vragenlijst. Hieronder staan de waarderingsscores van de leerlingen.


Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2021-2022?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Onze wortels vinden we in de samenleving van de katholieke inspiratie. Van daaruit brengen wij onze leerlingen zorg en respect voor de schepping bij. We leren hen op respectvolle wijze opkomen voor zichzelf en anderen. Zo scheppen we een schoolklimaat waarin ieder zich veilig weet en vertrouwen heeft in zichzelf en de ander. De kleinschaligheid maakt dat we elkaar kennen. De school moet een prettige en veilige plek zijn voor alle leerlingen. Wij besteden daarom aandacht aan seksuele diversiteit zodat al onze leerlingen zich veilig voelen op school.


Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Scholengemeenschap Canisius kent een eigen systeem van Kwaliteitszorg. Onderdeel hiervan is het jaarlijks bevragen van leerlingen en ouders over hun tevredenheid over de school en het onderwijs. Aan ouders wordt gevraagd om hun mening te geven over allerlei zaken op school door het invullen van een vragenlijst. 

 
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,8
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven