Beatrix College

Ketelhavenstraat 3 5045 NG Tilburg

  • Schoolfoto van Beatrix College
  • Schoolfoto van Beatrix College
  • Schoolfoto van Beatrix College
  • Schoolfoto van Beatrix College
  • Schoolfoto van Beatrix College

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

De tevredenheid van de leerlingen wordt ieder jaar gepeild. In schooljaar 2022-2023 deden we dit door middel van het leerling tevredenheid onderzoek van Vensters. Het is voor scholen verplicht om jaarlijks de sociale veiligheid op school te onderzoeken. Dit onderzoek heet de ‘Monitoring Sociale Veiligheid’ en is ook dit jaar onderdeel geweest van de vragenlijst.

Leerlingen zijn over het algemeen tevreden over het Beatrix College. Dit is ook te merken aan de hoeveelheid leerlingen die na het behalen van hun diploma terugkomen om te laten weten hoe het hen vergaat. De persoonlijke aandacht en coaching voor leerlingen blijft, ondanks de grootte van de school, een ijzersterke kwaliteit.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

In het schooljaar 2021-2022 is het laatste tevredenheidsonderzoek afgenomen onder alle ouders van onze leerlingen. Het oudertevredenheidsonderzoek wordt op onze school eenmaal in de twee jaar uitgevoerd.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven