RSG Magister Alvinus

Almastraat 5 8601 EW Sneek

  • Schoolfoto van RSG Magister Alvinus
  • Schoolfoto van RSG Magister Alvinus
  • Schoolfoto van RSG Magister Alvinus
  • Schoolfoto van RSG Magister Alvinus

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

RSG Magister Alvinus heeft een duidelijke visie op veiligheid. Wij willen leerlingen begeleiden in het welbevinden, zodat zij optimaal kunnen presteren in een veilige werkomgeving. De school werkt doorlopend aan de relatie tussen de leerlingen en de docent, het geven van feedback aan elkaar en het tonen van voorbeeldgedrag. Dit valt samen te vatten als werken aan een professionele schoolcultuur.

In het Schoolveiligheidsplan is weergegeven hoe de RSG omgaat met het begrip veiligheid in het algemeen en met de veiligheid van de leerlingen in het bijzonder.


Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Opvallend is dat een groot percentage ouders andere ouders zou aanraden voor de RSG te kiezen. Ouders geven verder aan dat hun kinderen zich veilig voelen op school en dat er gewerkt wordt in een prettige sfeer. 


Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven