Almende College

Terborgseveld 75-77 7064 AN Silvolde

  • Het vmbo-gebouw van het Almende College
  • Het havo/vwo-gebouw van het Almende College
  • Schoolfoto van Almende College
  • Onze gebouwen liggen in een mooie groene, bosrijke omgeving

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Met een tevredenheidsonderzoek krijgt het Almende College een indruk van hoe tevreden de leerlingen zijn over school en wat er volgens de leerlingen nog beter kan. Jaarlijks worden alle leerlingen van het Almende College uitgenodigd om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. Hierbij maakt het Almende College gebruik van de vragenlijst van Vensters.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Het Almende College heeft in een Convenant Veiligheid en de School afspraken gemaakt over samenwerking, registratie en preventie met de gemeente Oude IJsselstreek, bureau Halt, de politie en het openbaar ministerie. Ieder jaar worden gegevens uitgewisseld en besproken. Het blijkt dat er slechts incidenteel sprake is van probleemsituaties aangaande veiligheid en dat de betrokken partijen goed samenwerken.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Het  Almende College houdt iedere twee jaar een tevredenheidsondersoek onder ouders en leerlingen. Vooralsnog is dat het onderzoek dat als bijlage is toegevoegd. De school gaat gebruik maken van het onderzoek dat onderdeel uitmaakt van Vensters voor verantwoording. De resultaten van de tevredenheidsonderzoeken worden in de school besproken en en vormen de basis voor nieuw beleid.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven