Lentiz | LIFE College

Parallelweg 401 3112 NA Schiedam

Schoolfoto van Lentiz | LIFE College

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

LIFE College VMBO/MBO heeft drie pijlers:
 
1. We zijn een school waar vmbo en mbo samen in een doorgaande route wordt aangeboden, je hoeft niet na 4 jaar weer naar een andere school !
2. We gaan uit van de dromen, passies, ambities, talenten van onze leerlinngen. Jij bepaald samen met ons wat voor jou het beste programma is !
3. We zijn open van 8 tot 8, en zorgen er samen met anderen voor dat je na schooltijd kennis kan maken en deel kan nemen aan allerlei activiteiten op het gebeid van sport, cultuur, media, games en wat je verder maar wilt !

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Sommige leerlingen hebben extra zorg nodig. In het schoolondersteuningsprofiel legt de school voor ten minste vier jaar vast waar die extra ondersteuning uit bestaat. Want alleen de school zelf kan vertellen welke middelen er zijn om leerlingen optimaal te helpen.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven