Lentiz | LIFE College

Parallelweg 401 3112 NA Schiedam

Schoolfoto van Lentiz | LIFE College

In het kort

Toelichting van de school

Lentiz | LIFE College. De school van je leven. LIFE College is anders dan alle andere scholen die je kent. Omdat het er zo leuk is, er zoveel te doen is en omdat je je er thuis voelt. Het schoolgebouw heeft een vmbo- en een mbo-gedeelte. Het zou dus heel goed kunnen zijn dat uw dochter of zoon begint op het vmbo en vervolgens doorgaat op het mbo. Allemaal in hetzelfde nieuwe gebouw. Prachtige, moderne opleidingen in diverse opleidingsdomeinen. Leren moet je doen, en in ons grootstedelijk gebied lukt dat prima. De nieuwbouw heeft ruimte en de nieuwste faciliteiten voor alle sectoren: Techniek, Zorg & Welzijn en Administratie. De vloeren worden modern ingericht, zo heeft de afdeling MultiMedia & Digital Design bijvoorbeeld een eigen studio. 
 

Er wordt gewerkt met veel kleuren en veel groen in de school. Dit bevordert een positief leerklimaat dat weer een voordelig effect heeft op de leerprestaties van uw zoon of dochter. Er kan worden gesport in de sportzalen en er is een uitgebreide mediatheek. Deze zijn langer open dan de lestijden, dus alle leerlingen krijgen ook buiten de schooluren de gelegenheid te sporten, te dansen, muziek te maken of te werken achter één van de computers.

Kenmerken van de school

  • Samenwerking

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

  • vmbo-b/k/(g)t

Bron

Bovenbouw

  • vmbo-b
  • vmbo-k
  • vmbo-(g)t

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
661

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven