Accent Praktijkonderwijs Centrum

Vijverhofstraat 97 3032 SH Rotterdam

Schoolfoto van Accent Praktijkonderwijs Centrum

In het kort

Toelichting van de school

We leiden leerlingen op naar werk en/of vervolgstudie in een van de volgende profielen: Horeca, Detailhandel, Techniek, Zorg &Welzijn. Naast praktijklessen volgen de leerlingen algemene theorielessen. De leerling krijgt de leerstof aangeboden op zijn eigen niveau.  Tevens staan Sport, Cultuur, Burgerschapsvorming  en stage lopen op het rooster. De school beschikt over een groot netwerk met stagebedrijven. 

Leerlingen krijgen de mogelijkheid om Branchecertificaten ( Werken in de Keuken/ Werken in de Metaal/ Werken in de Groothuishouding en Zorg/ Winkelmedewerker/Vorkheftruck/ VCA) te behalen. De schoolloopbaan wordt afgesloten met een Nederlands (IVIO) examen. Voor een aantal leerlingen bieden wij de mogelijkheid om het MBO Entrée diploma te halen. Hierbij werken we samen met het Albeda College.

 

Kenmerken van de school

  • Persoonlijke leerlijnen
  • Kleine klassen max 15 ll
  • Onderwijs op maat
  • Veilige school,geen tussenuren
  • Accent, het beste uit jezelf!

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

  • praktijkonderwijs

Bron

Bovenbouw

  • praktijkonderwijs

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
181

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven