Wolfert Dalton

Argonautenweg 55 3054 RP Rotterdam

  • Schoolfoto van Wolfert Dalton
  • Schoolfoto van Wolfert Dalton
  • Schoolfoto van Wolfert Dalton
  • Schoolfoto van Wolfert Dalton
  • Schoolfoto van Wolfert Dalton

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

We zien een terugloop in de tevredenheidscijfers. Minimaal, maar toch een terugloop. We wijten dit aan de post-corona perikelen waarbij leerlingen het lastig vinden om weer terug naar school te gaan. Daar hebben we in de coaching van onze leerlingen aandacht voor en we zijn onder andere met de leerlingenraad in gesprek over hoe we deze cijfers weer naar het oude niveau kunnen krijgen.

Het veiligheidscijfer is hoog, maar vertoont ook een kleine daling. Uit gesprekken met leerlingen blijkt dat dit komt door de gebeurtenissen in de stad waarbij de veiligheid op straat steeds verder terugloopt. De veiligheid in de school is onaangetast door onze stelling dat de straat ophoudt waar ons schoolplein begint.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Wolfert Dalton kent een zeer open en veilig klimaat. De kleine school en de betrokkenheid van ouders maken de sfeer bijzonder prettig.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,3
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven