Zuider Gymnasium

Groene Hilledijk 493 3075 EA Rotterdam

  • Schoolfoto van Zuider Gymnasium
  • Schoolfoto van Zuider Gymnasium
  • Schoolfoto van Zuider Gymnasium
  • Schoolfoto van Zuider Gymnasium
  • Schoolfoto van Zuider Gymnasium

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

We vinden het een mooi compliment aan onze mentoren dat de leerlingen hun mentor gemiddeld met het cijfer 8,3 belonen. Ook merken we dat onze docenten én leerlingen ook dit jaar weer zijn gegroeid in het gebruik van digitale lesvormen en leermiddelen, wat is terug te zien in het cijfer 8,3 bij de vraag over computers en het digibord. 

Dit schooljaar worden er veel aansprekende en nuttige activiteiten voor onze leerlingen georganiseerd, o.a. vanuit de verlengde dagprogrammering. Ook zijn er weer veel mooie reizen naar het buitenland gemaakt. We zijn blij dat onze leerlingen dit waarderen!

Een 7,9 voor de sfeer en een 9,3 voor de veiligheid op school laten duidelijk zien hoe prettig de leerlingen zich op het Zuider Gymnasium voelen. Uiteraard zijn er ook nog verbeterpunten. Zo is het belangrijk om op school ruimte te blijven creëren voor de actualiteit.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

De hoge scores op het gebied van sfeer en veiligheid laten zien dat de leerlingen onze school ervaren als een prettige plek waar ze zich op hun gemak voelen.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

We zijn erg blij met deze positieve uitkomsten. Ze laten zien dat we uitdagend onderwijs bieden op hoog niveau en daarover graag in gesprek gaan met de ouders van onze leerlingen. We blijven uiteraard ons best doen om de tevredenheid op dit peil te houden.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,7
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven