Mavo Centraal

Stationssingel 70 3033 HJ Rotterdam

  • Mavo Centraal ligt aan de Stationssingel, op 2 minuten lopen van Centraal Station.
  • Schoolfoto van Mavo Centraal
  • Schoolfoto van Mavo Centraal
  • Schoolfoto van Mavo Centraal

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Mavo Centraal bestaat in augustus 2023 vijf jaar. Vanaf de start van de school is er gebouwd aan een positieve en krachtige leeromgeving, waarin iedereen zich thuis voelt. Op Mavo Centraal kennen we elkaar en helpen we elkaar. Daardoor is het een fijne plek om naartoe te komen. 

Op Mavo Centraal is er een actieve leerlingenraad, die de schoolleiding gevraagd en ongevraagd advies geeft, o.a. op basis van de uitkomsten van de leerlingentevredenheidsonderzoeken. 

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2023-2024?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Mavo Centraal biedt een veilige en fijne plek aan alle leerlingen en medewerkers. Er is veel aandacht voor de wijze waarop we met elkaar omgaan. Op school kennen we elkaar en helpen we elkaar. In het laatste onderzoek naar veiligheid, scoort Mavo Centraal een 9,4.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Op Mavo Centraal betrekken we ouders/verzorgers intensief bij de ontwikkeling en het welbevinden van hun kind. Gedurende het schooljaar is er veel persoonlijk, o.a. via de persoonlijke coach. Ouders zijn heel tevreden over onze school en geven Mavo Centraal het cijfer 8,2. Daar zijn we ongelofelijk trots op!
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,2

Terug naar boven