Mavo Centraal

Stationssingel 70 3033 HJ Rotterdam

  • Mavo Centraal ligt aan de Stationssingel, op 2 minuten lopen van Centraal Station.
  • Schoolfoto van Mavo Centraal
  • Schoolfoto van Mavo Centraal
  • Schoolfoto van Mavo Centraal

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

In het schoolplan beschrijft de school de onderwijsplannen voor een periode van vier jaar. Je leest er bijvoorbeeld welke manier van lesgeven de school kiest en hoe de kwaliteit van het onderwijs bewaakt en verbeterd wordt. In het document staat ook meer informatie over het personeel op de school.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Het startpunt op onze school is het verzorgen van positief en krachtig onderwijs met veel persoonlijke aandacht, gericht op de optimale ontplooiing van iedere leerling. Op Mavo Centraal betekent dit dat we aandacht hebben voor de cognitieve ontwikkeling maar ook voor welbevinden. Onze ondersteuningsstructuur is hierop ingericht; persoonlijke coaches die de leerling intensief begeleiden en indien nodig een maatwerkplan opstellen i.s.m. het ondersteuningsteam. Zie voor meer informatie ook het 'Ondersteuningsplan Mavo Centraal' en het schoolprofiel via https://koersvo.schoolprofielen.nl/download-profiel/129.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven